Kära kvinnor,
Jag begär inte att ni ska kalla er feminister, jag anser mig inte bättre, och absolut inte klokare än någon av er, men jag hoppas kunna så en tanke hos er.

Jag kallar mig inte feminist, trots att ordet står för det jag tror på, jämlikhet, har det i mina öron fått en negativ klang. Mycket på grund utav den oberättigade kritik man stundtals får av, mestadels män, om att ett matriarkatiskt samhälle inte heller kommer vara perfekt. Jag är inte ute efter det perfekta samhälle och absolut inte ett matriarkatiskt styre. Jag är bara ute efter lite mer jämlikhet, en förståelse för att jag inte har ett leende på läpparna när jag diskar för att jag är kvinna och kanske att någon ser att jag är bättre på att måla än att ta hand om barnen...

Det är därför jag blir så ledsen när jag hör att Sverigedemokraterna ökar. Eller ja, jag håller ju inte med dem om deras syn på invadring heller, men när jag hör att de kvinnliga röstarna ökar vill jag helst springa och gömma mig.

Jag är för demokrati och anser det vara rätt att SD styr vårt land om folket önskar så, men jag ber er, främst kvinnor, att tänka efter en gång till innan ni väljer. För även om inte du heller anser dig vara feminist och även om du kanske vill att en man bestämmer över dig så finns det dem som inte vill ha det så.

Sverigedemokraterna vill gå tillbaka till ett "traditionellt" samhälle, oavsett deras skimrande fasad kommer det leda till minskad makt för kvinnor och ett samhälle som endast gynnar den så kallade kärnfamiljen. Att värna om Sverige behöver inte betyda att värna om ett Sverige för alla, inte ens för alla svenskfödda, inte ens för majoriteten av dem som idag bor i vårt avlånga land.